Tak for denne gang!

Her kan I downloade jeres slides og trendkort fra dagen.

Din opgave: Se videoen og følg anvisningen nedenfor

Deadline: Mandag 25. september 2017!

STEP 1: SPOT EN TREND

Løft blikket mod horisonten. Hvad ser DU som en transformerende udvikling eller game-changer – i forhold til den digitale fremtid og dens betydning for dannelsesbegrebet? Det skal være en bevægelse eller forandring, der kan rokke ved det “vi plejer”.

STEP 3: SAMMENSÆT BILLEDE OG TEKST

Tag eller find et billede der illustrerer din trend. Stemningen og historien et billede formidler kan virkeligt sætte gang i den gode snak om fremtiden.

STEP 4: DEL

Så det vi skal bruge er: 1 billede, 1 overskrift at vi går fra X til Y og 1 kort beskrivelse. Send det hele til Louise@Futurenavigator.dk. Du behøver ikke tænke på opsætning; den del tager vi os af. Og husk der er ikke noget, der er forkert – kun hvis du ikke prøver.

Inden vi mødes til seminaret 28. september 2017:

Download TrendNavigator app’en (gratis)

Se hvordan Trend Navigator app’en fungerer her

Sammen med Future Navigator og din fremtidsforsker, Louise Fredbo-Nielsen, skal du nu samskabe en række visioner for fremtiden.

Forestil dig dette: Når vi mødes har alle bidraget med vores personlige perspektiv på, hvad der kommer til at ændre måden vi tænker Professionshøjskolen Metropol og fornyelse på. Og det hele er blevet suppleret, formateret til letforståelige trendkort af Future Navigator.

Faciliteret af

Louise Fredbo Nielsen, Fremtidsforsker

Louise@futurenavigator.dk
+45  60 95 70 10