VELKOMMEN TIL FREMTIDEN

  Din opgave: Se vidoen og følg anvisningen nedenfor

  Deadline: Fredag 2. juni 2017!

  STEP 1: TAG FAT I DINE KOLLEGAER

  Opgaven skal laves i teams, så tag fat i nogle af dine kolleger, så I sammen kan spotte de vigtigste game- changere.

  STEP 2: SPOT EN TREND

  Løft blikket mod horisonten. Hvad ser DU som en transformerende udvikling eller game-changer – i forhold til Metropol, koncernadministrationen og den måde I arbejder på? Det skal være en bevægelse eller forandring, der kan rokke ved det “vi plejer”.

  STEP 3: SAMMENSÆT BILLEDE OG TEKST

  Tag eller find et billede der illustrerer din trend. Stemningen og historien et billede formidler kan virkeligt sætte gang i den gode snak om fremtiden.

  STEP 4: DEL

  Så det vi skal bruge er: 1 billede, 1 overskrift at vi går fra X til Y og 1 kort beskrivelse. Send det hele til Louise@Futurenavigator.dk. Du behøver ikke tænke på opsætning; den del tager vi os af. Og husk der er ikke noget, der er forkert – kun hvis du ikke prøver.

  Inden vi mødes til seminaret 12. juni 2017:

  Download TrendNavigator app’en (gratis)

  Se hvordan Trend Navigator app’en fungerer her

  Sammen med Future Navigator og din fremtidsforsker, Louise Fredbo-Nielsen, skal du nu samskabe en række visioner for fremtiden.

  Forestil dig dette: Når vi mødes har alle bidraget med vores personlige perspektiv på, hvad der kommer til at ændre måden vi tænker Professionshøjskolen Metropol og fornyelse på. Og det hele er blevet suppleret, formateret til letforståelige trendkort af Future Navigator.

  Faciliteret af

  Louise Fredbo Nielsen, Fremtidsforsker

  Louise@futurenavigator.dk
  +45  60 95 70 10