​Lær at

Trendspotte

og oversæt fremtiden til Strategi, Ideer og Handling – for dig og din organisation

Med Det Intensive Kursus i

​Fremtidssans

Fang de vigtigste trends – før det er for sent…Fremtiden kommer hurtigere og hurtigere. De sidste 10 år har rystet mange i deres grundvold: journalister, politikere, medierne, transportsektoren, fødevarebranchen, udannelsesverden og mange flere har mærket nye trends ramme hårdt. På godt og ondt. Dette er kun begyndelsen på en ny epoke – og den epoke kræver nye egenskaber.

Din FREMTIDSSANS væbner dig til forandringerne

Du vil kunne spotte de farlige trends i tide, og se alle de fantastiske muligheder før alle de andre.

Vores teknikker passer ind i din travle hverdagAt arbejde med fremtiden skal være inspirerende og givende og ikke et tungt stress-moment. Alle vores teknikker er designede til at være plug-and-play. Du kan bruge dem fra dag 1. Du vil mestre at spotte fremtiden 24/7 uden sved på panden.

​Arbejder man med strategi eller innovation, så er kurset et must!

Jeg har fået utroligt meget ud af kurset. Det har været enormt givende at få nogle redskaber til at kunne ”se” ind fremtiden, og når man arbejder med strategier og innovation, ja så er det nærmest et must.Det at man kan strukturere og sætte en masse nye viden i spil på et stabilt grundlag,i stedet for bare at læne sig op ad sin mavefornemmelse, kan klart anbefales.

​Thomas Sture Rasmussen  //  ​Innovations- og strategiudvikler – Bibliotek Ballerup

Et værktøj, jeg som leder, ikke vil gå glip af

Få uddannelser har gennem tiden haft betydende indflydelse på mig. Vigtig for dem har været, at de har været med til at flytte mig både som menneske og leder – Intensivt kursus i Fremtidssans er ét af de få, der har gjort det.I mit daglige virke som direktør er det essentielt, at jeg følger med, ser muligheder, kan vurdere fremtiden og dens implikationer – Trendspotting er her et ekstremt værktøj, Et værktøj jeg som leder ikke vil gå glip af.

John Hartvig Mølgaard  //  ​Adm. direktør, Provas

Hvad kan din nye FREMTIDSSANS bruges til…Fremtidssans er kombinationen af at kunne SPOTTE nye bevægelser og DESIGNE fremtidsperspektiver

​Bestyrelsen der har Fremtidssans

​vil kunne løfte deres arbejde op fra drift til en visionær fortælling, der skaber fornyet gnist og motivation hos hele virksomheden

Skolelederen​ der har Fremtidssans

​Vil kunne styre sin skoles kurs og få lærere, elever, pædagoger og forældre med på visionen

​Entreprenøren der har Fremtidssans

vil kunne spotte nye kundebehov, kundetyper og læse markeder i hastig udvikling – og blive skarp på at finde sin unikke niche

​Teamet der har Fremtidssans

vil kunne spotte og bruge trends til at designe nye produkter, løsninger og innovationer

​Lederen der har Fremtidssans

​ vil altid kunne pege på de trends der er mest vigtige for strategien i virksomheden i dag, om et år og på den lange bane.

HR Eksperten der har Fremtidssans

Vil kunne se evolutionen af fremtidens arbejdsmarked de næste 10 år – de egenskaber der vil blive in High Demand​

FREMTIDSSANS er for dig, der har brug for:- At vide hvilke trends der er vigtige, men du hader lange, dyre rapporter!– Et nemt og enkelt redskab til selv at se fremtiden, der passer ind i din travle dagligdag!– Hurtigt at kunne identificere nye tendenser og handle på dem inden det er for sent!– At gøre fremtiden til en cool vane, uden at det bliver surt ekstra-arbejde!– At kunne tage en tur med fremtidsmobilen, fordi du er bevidst om, hvor farligt det er at være hjemmeblind!Hvis du vil gøre noget ved disse ting, så slut dig til de nye fremtids-pionerer!

Lås op for dine slumrende fremtids-kræfter Trendspottere og fremtidsforskere har eksisteret siden tidernes morgen. Du kommer til at lære dem alle at kende, så du kan designe din egen unikke trendspotter-type og kanalisere deres forskellige kræfter til dine egne gode formål. Glæd dig til at se folk vælte deres kaffekop og sige: “Wow, det var skisme godt set…”

​et kursus, hvor kemi, indhold og facilitering bare går op i en højere enhed

“Once in a full moon deltager jeg på et kursus, hvor kemi, indhold og facilitering bare går op i en højere enhed. Det gjorde det denne gang, og jeg kan kun give jer skylden for det :O) Jeg vil ganske enkelt anbefale det til alle, som går med en tvivl om hvordan fremtiden ser ud. 

​Kurset har givet mig indsigt, håb og motivation til at arbejde videre med mine egne ideer omkring rådgivning indenfor ledelsesudvikling – super!

​​Torben Craner  //  ​Group Facilitator, Rockwool International

​Jeg er fuld af beundring og dybt inspireret!

Jeg er blevet inspireret, motiveret og sat yderligere i gang med min egen udvikling gennem jeres information, provokation og udfordring, der er leveret med smil, humor og et kæmpe engagement. Jeg har fundet vejen og en sammenhæng mellem min egen udvikling og samfundets/virksomhedens udvikling. Jeg har fundet mig selv. Kort sagt: Information, værktøjer og overblik = energi til at agere! Jeg vil gerne anbefale Future Navigator og det fantastiske team for at have skabt et koncept, der både kan bruges til personlig, professionel og samfundsmæssig udvikling, og som leveres på en sjov, kompetent og ambitiøst måde. Jeg er fuld af beundring og dybt inspireret!”

​Gitte Madelaire  //  ​​Sales Support Manager

Programmet for FREMTIDSSANS

Dag 1 – TrendspottingHands-on træning hvor du lærer dynamikken i at spotte trends og laver opsætning af et elegant system på alle dine devices, så det er nemt og hurtigt at indsamle observationer 24/7.

Design din egen fremtidsforsker-type – hvem er du som fremtidsforsker? Hvordan spotter du trends? Du lærer de 7 klassiske trendspotter-typer at kende og designer din egen futuristiske profil.

Buddy-teams – en arbejdsform, hvor du arbejder sammen med en træningsmakker på en helt ny måde. Du har din buddy’s ryg, og din buddy har din. Du kan nemlig ikke spotte fremtiden alene, og din buddy skal hjælpe dig med at spotte dine blinde vinkler, “irritere” dig, og holde dig på sporet, når det bliver svært og hårdt.

Trendspotting – hvordan du observerer, ændrer perspektiv, udfordrer blinde vinkler, jagter tabuer, bliver metodisk nysgerrig, ser mønstre og designer trends – både med fokus på fakta, data og videnskab men også følelser, intuition og kunst.

Trendkort – metoden til at formulere dine trends kort og præcist og herved oversætte kaos til orden. Trendkortene udgør grundstenene for at trendmappe og designe fremtiden. Og ikke mindst gøre den interaktive, så andre kan følge dig.

Al undervisning bygger på praktiske eksempler og cases fra virkeligheden, så forvent masser af inspiration og provokation fra dine nye venner i Future Navigator.

Ugen mellem dag 1 og dag 2 – Trendspotting-træningDu træner dine fremtidsmuskler på din egen hjemmebane og observerer i dit eget tempo. Du mødes med din buddy live eller online og gennemarbejder dine rå trends. Du får support og ny viden i en lukket, online træningsgruppe.

Dag 2 – Designe Fremtidsperspektiver Trends skal anvendes. På dag 2 sætter vi dine trends i spil i en “Futuregraphic”; en model der på en side samler alt du skal bruge i ét fremtidsperspektiv.  Du vil lære at designe adskillige Futuregraphics –  for dig selv – for virksomheden – for familien – for lige dem, du ønsker.

Feedback på trendkort – Vi gennemgår alle trends og giver feedback, så alle kan gå hjem med deres helt egne trendkort.

Futuregraphic – Du skaber dit eget fremtidsperspektiv, og et langt tydeligere billede af hvem du er, og hvad der er vigtigt.

Next steps – Gode råd og hjælpelinie til hvordan du kommer fra trends og fremtidssans til praktisk virkelighed.

Resultat: Du vil kunne navigere i fremtiden – uden bekymringer!På Future Navigators 2 dages intensive grundkursus i Fremtidssans lærer du teknikkerne, metoderne og systemerne, der gør dig i stand til at navigere i fremtiden og spotte de vigtige trends, som andre ikke ser. Du får et skræddersyet kursusmateriale i hånden og bliver trænet i, hvordan du implementerer trends i din egen – og din organisations – hverdag. Du lærer også, hvordan du bruger trends strategisk til at give slip på fortiden og i stedet skabe nye løsninger, produkter, muligheder og åbninger.

Pris:  7.999 + moms.

Kursus datoerKøbenhavn

Hold KBH – 30. april og 14. maj

Hold KBH – 13. august + 27. august

Hold KBH – 15. januar + 31. januar 2020 (1 plads tilbage)

Hold KBH – 15. maj + 29. maj 2020

Pris og TilmeldingTilmelding foregår via mail. Når du er godkendt, vil du modtage en returmail med information om kurset og en forberedende hjemmeopgave.

Pris:  7.999 + moms.Betaling foregår via faktura

Kontakt: ​lll@futurenavigator.com

Mød din underviser

​Liselotte Lyngsø​Fremtidsforsker

Liselotte er stifter af Future Navigator. Hun har en uforlignelig evne til at formidle mentale billeder, der får dig til at opleve fremtiden og de spørgsmål den stiller. Samtidig inspirerer hun folk til at se frem mod nye fælles mål og ikke mindst: giver redskaberne til at nå dem.Liselotte har mange års erfaring med at implementere fremtidsforskningens metoder i virksomheder verden over, så glæd dig til at lære fra en af verdens bedste fremtidstrænere.

Praktiske oplysningerHvornår ved jeg, om jeg er kommet med på kurset?Når du har sendt en mail til Liselotte, vil du i løbet af 24 timer modtage svar på, om du er kommet med på holdet.Cirka 1 uge inden kursusstart modtager du en mail med et link til alt kursusmaterialet, som du kan downloade eller studere online.

TidsforbrugPå undervisningsgade anbefaler vi, at du koncentrerer dig 100% om at være tilstede. I ugerne mellem anbefaler vi, at du bruger minimum 10 min hver dag på dig selv og fremtiden. Ekstra materiale til selvstudie kan uddeles efter behov.

UndervisningenPå undervisningsdage starter vi kl. 9 og slutter kl. 15.Vi anbefaler, at du tager computer, tablet og/eller telefon med, da du skal bruge et device til at trendspotte og komme på de digitale platforme. Det er dog ikke en forudsætning for at deltage på kurset.

ForplejningVi serverer kaffe og te hele dagen, og vi spiser frokost sammen cirka kl. 12. Frokost er inkluderet i prisen. Du er også velkommen til at medbringe din egen frokost.

ForbeholdFuture Navigator forbeholder sig ret til at aflyse eller tilbyde omrokeringer af alle kurser.

Kursus datoerKøbenhavn

Hold KBH – 30. April og 14. Maj

Hold KBH – 13. August + 27. August

Hold KBH – 8. Oktober + 23. Oktober

Hold KBH – 15. Januar + 31. Januar (1 plads tilbage)

Hold KBH – 15. maj + 29. maj

TilmeldingTilmelding foregår via mail. Når du er sat på holdet vil du modtage en returmail med information om kurset og en forberedende hjemmeopgave.Betaling foregår via faktura forud for kursets afholdelse.

Kontakt: ​lll@futurenavigator.com