P1 / 29. maj 2013 / “Tag et kig ind i krystalkuglen”
Excerpt:
Fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen betegner sig selv som en optimist, men hun er også realist. Hun tror, at i fremtidens samfund skal man være dygtig til noget specifikt – generalisternes tid er slut. Det er som direktør i Future Navigator, som holder til i Københavns Kødby, at Anne Skare Nielsen til dagligt arbejder med noget så science fiction som fremtiden. Hun ser på tendenser som tegn på, hvor samfundet er på vej hen”.

[ link to radio ]

P1 / 28. marts 2013 / “Ensomhed”
Excerpt:
P1 byder på sprælsk filosofi. En filosof, en forfatter og en fremtidsforsker deler ud af deres tanker og sætter ord på nogle af de store begreber, som udgør en del af vores fælles fortælling.
Hudsult, mænds alenetid på toilettet, myten om den store ener og gode råd til hvordan man kan lave skabervenlige ensomhedsoaser midt i familiens larm.

[ link to radio ]

P1 / 13. November 2012 / “Find din mening – for alt i verden”
By Lisbeth Brocelius Meléndez
Excerpt:
Hvad er meningen med det hele? Det spørgsmål har mennesket stillet til alle tider. Men det er mere påtrængende nu, end det har været længe. Fremtidsforskere kalder næste generation for WHY (hvorfor) generationen. Mening vil i fremtiden være altafgørende.

[ link to radio ]

Radio24syv / 1. December 2012 / “Aflyttet”
By Radio 24/7
Excerpt:
Hjælp! Jeg er blevet hugget! Mød Liselotte Lyngsø – fremtidsforsker og partner i Future Navigator. Men hun er også bare Liselotte, der i 2010 pludselig var nær ved at miste sig selv fuldstændig som offer for identitetstyveri. Og så har vi set nærmere på DNA-registeret her i Danmark og besøgt en flok unge mennesker, der blandt andet har printet sig selv ud som Facebook-profil – det blev 1034 sider!. Anders Kjærulff

[ link to radio ]

Radio24syv / 21. December 2011 / “Bom og Bjerke (1)”
By Bom og Bjerke
Excerpt:
“”Der er så meget kvinder ikke forstår” – alligevel står kvinder for 70 pct. af alle indkøb til hjemmet. Biler, mad, tøj, bank etc. Bom og Bjerke ser i programmet nærmere på kvinden som forbruger, kvinder og mænd i reklamer og forskellen på købsmønstre. Vi har direktør for Envision og formand for DRRB Mona Juul og direktør for Primetime DIVA Anna Thygesen i studiet sammen med fremtidsforsker og direktør for FutureNavigator LiseLotte Lyngsøe til en snak om den nye SHECONOMY, om hvorfor kvinder finder sig i markedsføring som Oddset, Cult og pink produkter og hvad rek(v)almerne gør ved os. Derudover har vi reklamemand og direktør for We love People Claus Skytte med på telefon. Mette Bom og Nanna Kalinka Bjerke”

[ link to radio ]

DR – Audio / 22. April 2011 / “Filosoffen, forfatter og fremtidsforskeren”
By DR
Excerpt:
“P1 byder på sprælsk filosofi. En filosof, en forfatter og en fremtidsforsker deler ud af deres tanker og sætter ord på nogle af de store begreber, som udgør en del af vores fælles fortælling.”

[ link to radio ]

Audio / 15. April 2010 / “Thorborg Talkshow – Hvilken forretning skal du lave i fremtiden? Jeg snakker med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen”
By
Excerpt:
“Anne Skare Nielsen er fremtidsforsker og iværksætter. Hun har sammen med Liselotte Lyngsøe virksomheden Future Navigator, som hjælper virksomheder med koncepter og at navigere sikkert ind i fremtiden. Anne er dertil mor til fire drenge, har en mand der selv har an god karriere og så holder hun foredrag over hele verden. Jeg snakker med Anne om hvordan hun blev iværksættere, hvad hun laver og hvilker værdier hun lever efter. Vi snakker om hvordan hun kan holde familien glad, samtidig med at hun arbejder mere end de fleste.. Og så vender vi fremtiden. Hvilke trends ser hun i erhverslivet og på hjemmefronten? Slutteligt snakker vi lidt om Danmarks fremtid. Så 76. afsnit af Thorborgs Talkshow er igen en hammer spændende marathon-snak, om ting enhver iværksætter bør være interesseret i “

[ link to radio ]

Dr.dk/P1: Tankevækkende / 17. Juli 2007 / “Sommergæsten”
By Tasja Parize
Excerpt:
“Liselotte Lyngsø: Idémageren og fremtiden. Den store udfordring i fremtiden er at finde frem til det, vi ikke allerede ved og omsætte det til handling. Det mener fremtidsforskeren Liselotte Lyngsø, der er medejer af firmaet Future Navigators, der hjælper virksomheder med at skabe fremtidsbaseret ideudvikling.”

[ link to radio ]