Anne Skare Nielsen serverer videnskab gennem din tv-skærm!

Så skal der dælme laves fremtids-videnskabs-tv! – og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er klar til at gribe science-nyhederne, når de falder ned fra himmelen. Hun skal nemlig være vært på det nye ugentlige magasin ‘NewScience’ på tv2 NEWS.

For hvor i alverden er vi på vej hen? Innovationen og videnskaben rykker sig hele tiden og det går rigtig stærkt. Vi skal konstant være omstillingsparate så vi følger med tiden, og det kan godt være stressende.  Nu bliver der heldigvis taget hånd om det, og vi får nu videnskaben serveret gennem vores tv-skærme! Arrrg… nu kan vi læne os tilbage i sofaen med en god kop kaffe og bare suge til os.

“Som fremtidsforsker oplever jeg, at mange er nervøse for fremtiden – de er bange for det ukendte og for ting, de ikke forstår. Omvendt sker det også, at man kan blive helt skyllet væk i det seneste nye gejl eller smide al fornuft overbord, fordi man bliver forført at “det store gennembrud”. Videnskab er den saglige, kritisk-konstruktive tilgang til verden, og videnskab er væsentlig i forhold til at give folk et mere trygt og velfunderet billede af, hvordan fremtiden ser ud. Videnskab har en spændvidde helt fra magi til høj saglighed, og jeg synes, det er vigtigt og vildt spændende at være med til at formidle dette”, siger Anne Skare Nielsen.

’NewScience’ har premiere onsdag 30. september kl. 18.10

Læs hele artiklen her

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *