At skille sig ud er ikke længere nok

At skille sig ud er ikke længere nok

Vil du frem i livet, så handler det om at tage de utraditionelle og kreative metoder i brug. At skille sig ud er ikke længere nok. Man er nødt til at være kreativ! For det handler alt sammen om at blive delt og set.

En, der formår både at skille sig ud fra mængden og blive delt, er 21-årige Pernille Mie Knoop Olsen, som har lavet en meget utraditionel boligansøgning:

“Denne her sang går ud til dig, der måske har et værelse eller en lejlighed, som du kunne tænke dig at leje ud til en, som måske står i en lidt indviklet situation,” indleder Pernille Mie Knoop Olsen i en video, hun har lagt på Facebook i et forsøg på at nå ud til potentielle udlejere, der kan hjælpe hende med at finde et sted at bo i København.

Se videon fra BT her

I fremtiden er det dog ikke nok at skille sig ud. For til sidst vil alle ende skille sig ud. Og så bliver man ens igen. I fremtiden skal man derfor blive bedre til at målrette sig til sin målgruppe. Man skal henvende sig til dem, man gerne vil have til at lytte, i stedet for brøle bredt, lyder rådet fra Liselotte Lyngsø.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *