Flemming Sørensen

February 13, 2016

Kære Mette,

MANGE tak for dit indlæg og deltagelse i går – tak fordi du medvirkede til at gøre dagen så fuldendt. Du er bare mega god!

Kennet Mayland

February 13, 2016

Mette var en sand fornøjelse på scenen i Næstved 7.maj 2015. Hun gav mine kunder (driver en netværksvirksomhed) et indblik i fremtidens tendenser, og gjorde det klart, at et fokus er nødvendigt. Mine kunde har efterfølgende vendt positivt retur med positiv kritik i forhold til parametre som god relevans, godt forberedt og god kobling mellem Mette som foredragsholder og emnet. Så stor ros herfra!

Mulle Juul Korsholm

February 13, 2016

For alle virksomheder og organisationer der vil have en ide om, hvad fremtiden kan komme til at byde på for netop dem, kan FutureNavigators workshop kun anbefales. Mette Sillesen deltog på vores nationale afdelings årlige seminar. Mette involverede alle medarbejdere både før og under workshoppen, så alle følte ejerskab af processen og ikke mindst fandt ud af, at fremtiden faktisk kan både forudsiges og skabes, hvis vi ellers åbner øjnene og lukker for vanetænkningen. Dagen var et miks af oplæg og workshops hvor vi kortlagde futuregraphics med både FutureNavigators og vores egne bud på trends, og idegererede på nye initiativer, der vil styrke vores position i den fremtid der kommer hastigt snigende. Alt i alt en engagerende, spændende og god måde at få et ’nudge’ i den rigtige retning – altså den der går frem og ikke tilbage.

Søren Leth-Nissen

February 13, 2016

Jeg har lært Mette Sillesen at kende som underviser på Future Navigators trendkursus og vi har efterfølgende drøftet mulige samarbejdsfelter. Mette har givet inspiration og feedback på en Keynote speech jeg netop har leveret hos KONPA og Mette har desuden holdt et flot indlæg for Powernetworkers Danmark.

Mette Sillesen er en vedkommende oplægsholder, der formår at tiltrække og fastholde deltagernes interesse gennem højt fagligt indhold, en imødekommende personlighed og en stille humor, der smitter.

Hyr hende før hun er booket helt op!

Flemming Sørensen

April 5, 2015

Kære Mette,

MANGE tak for dit indlæg og deltagelse i går – tak fordi du medvirkede til at gøre dagen så fuldendt. Du er bare mega god!.

Gitte Madelaire

April 5, 2015

Jeg er blevet inspireret, motiveret og sat yderligere i gang med min egen udvikling gennem jeres information , provokation og udfordring, der er leveret med smil, humor og et kæmpe engagement.

Jeg har fundet vejen og en sammenhæng mellem min egen udvikling og samfundets/virksomhedens udvikling. Jeg har fundet mig selv.
Kort sagt: Information, værktøjer og overblik = energi til at agere!

Jeg vil gerne anbefale FutureNavigator og det fantastiske team for at have skabt et koncept, der både kan bruges til personlig, professionel og samfundsmæssig udvikling og som leveres på en sjov, kompetent og ambitiøst måde. Jeg er fuld af beundring og dybt inspireret!

Torben Craner

April 5, 2015

Tusinde tak for et fantastisk kursus. Once in a full moon deltager jeg på et kursus, hvor kemi, indhold og facilitering bare går op i en højere enhed. Det gjorde det denne gang, og jeg kan kun give jer skylden for det :O) Jeg vil ganske enkelt anbefale alle, som går med en tvivl om hvordan fremtiden ser ud, at deltage. Kurset har givet mig indsigt, håb og motivation til at arbejde videre med mine egne ideer omkring rådgivning indenfor ledelsesudvikling – super!
Jeg vil tage koncepterne med i mit fremtidige virke – tænk om man kunne arrangere en fast fremtidsworkshop i alle firmaer? Det ville give medarbejderne og ledere så meget håb og lyst til at se fremad og innovere sammen.