Hanne Møller

April 12, 2016

Hej Louise

Mange tak for et supergodt indlæg i forbindelse med vort landsmøde.

Evalueringerne er fantastiske!

Randi Jensen

April 12, 2016

Hej Louise, tak for et fantastisk oplæg på vores konference.

Der er bare så mange helt fantastiske evalueringer på dit oplæg.

Der var bestemt ikke nogle, der var ved at falde i søvn, der sidt på konferencen….. fantastisk

Lillian Neldeborg

April 12, 2016

Kære Louise.

Mange tak for sidst! Det var i sandhed forrygende at høre dine ord til os zoneterapeuter – jeg er fuld af motivation og spænding i forhold til fremtiden, lige om lidt!

Glæder mig til at dykke mere ned i de appetitvækkende dias! Inspire!

Mange positive og fremtidsfortrøstningsfulde hilsner fra

Trine Ravnkilde

April 12, 2016

“Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig fantastisk foredragsholder og facilitator. Louise fik udfordringen at guide mere end 2000 teenagepiger igennem en teksttung workshop, og løste opgaven til perfektion. Hendes tilstedeværelse på scenen er uovertruffen. Hun udstråler energi, faglighed, power samtidig med at hun holder tiden og sikrer at materialet stråler.

Louise gik til opgaven med en enorm professionalisme, og gjorde at vi med det samme følte at både vi og materialet var i de bedste hænder. Hun har en evne til at formidle store, tunge emner i øjenhøjde, og er virkelig verdensmester i at connecte med publikum.

Louises imponerende faglige baggrund gør hende enormt dygtig til at skabe nye vinkler og nye sammenhænge hos publikum, og jeg kan love dig for at når du har oplevet Louise på scenen vil dine hjerneceller arbejde på en lidt anden måde en tidligere. Hendes nærvær på scenen, samt hendes skarpe og professionelle tilgang til opgaven er virkelig imponerende og noget jeg sjældent har oplevet i lige så flot grad.

Jeg vil til en hver tid anbefale Louise Fredbo-Nielsen, både som foredragsholder og facilitator.”

Dorthe Olsen

April 5, 2015

Kære Louise
Jeg følger trofast Futurenavigators arbejde- fordi I giver os danskere det tiltrængte puf ud af comfortzonen, som vi i den grad har behov for, i stedet for at føle os “stuck-in-fuck” ;-) For vi kan jo gøre så meget selv for at ændre det..
Mange tak for jeres fantastiske arbejde!

Gitte Madelaire

April 5, 2015

Jeg er blevet inspireret, motiveret og sat yderligere i gang med min egen udvikling gennem jeres information , provokation og udfordring, der er leveret med smil, humor og et kæmpe engagement.

Jeg har fundet vejen og en sammenhæng mellem min egen udvikling og samfundets/virksomhedens udvikling. Jeg har fundet mig selv.
Kort sagt: Information, værktøjer og overblik = energi til at agere!

Jeg vil gerne anbefale FutureNavigator og det fantastiske team for at have skabt et koncept, der både kan bruges til personlig, professionel og samfundsmæssig udvikling og som leveres på en sjov, kompetent og ambitiøst måde. Jeg er fuld af beundring og dybt inspireret!

Torben Craner

April 5, 2015

Tusinde tak for et fantastisk kursus. Once in a full moon deltager jeg på et kursus, hvor kemi, indhold og facilitering bare går op i en højere enhed. Det gjorde det denne gang, og jeg kan kun give jer skylden for det :O) Jeg vil ganske enkelt anbefale alle, som går med en tvivl om hvordan fremtiden ser ud, at deltage. Kurset har givet mig indsigt, håb og motivation til at arbejde videre med mine egne ideer omkring rådgivning indenfor ledelsesudvikling – super!
Jeg vil tage koncepterne med i mit fremtidige virke – tænk om man kunne arrangere en fast fremtidsworkshop i alle firmaer? Det ville give medarbejderne og ledere så meget håb og lyst til at se fremad og innovere sammen.