Trine Ravnkilde

April 12, 2016

“Louise Fredbo-Nielsen er en fuldstændig fantastisk foredragsholder og facilitator. Louise fik udfordringen at guide mere end 2000 teenagepiger igennem en teksttung workshop, og løste opgaven til perfektion. Hendes tilstedeværelse på scenen er uovertruffen. Hun udstråler energi, faglighed, power samtidig med at hun holder tiden og sikrer at materialet stråler.

Louise gik til opgaven med en enorm professionalisme, og gjorde at vi med det samme følte at både vi og materialet var i de bedste hænder. Hun har en evne til at formidle store, tunge emner i øjenhøjde, og er virkelig verdensmester i at connecte med publikum.

Louises imponerende faglige baggrund gør hende enormt dygtig til at skabe nye vinkler og nye sammenhænge hos publikum, og jeg kan love dig for at når du har oplevet Louise på scenen vil dine hjerneceller arbejde på en lidt anden måde en tidligere. Hendes nærvær på scenen, samt hendes skarpe og professionelle tilgang til opgaven er virkelig imponerende og noget jeg sjældent har oplevet i lige så flot grad.

Jeg vil til en hver tid anbefale Louise Fredbo-Nielsen, både som foredragsholder og facilitator.”