SalesForce

Tivoli Conference Center
April 23, 2015

Big thanks for being such a superstar in Copenhagen

Du kom och lyste upp oss

ITmf Göteborg
April 16, 2015

Tack Liselotte,
för att du kom och lyste upp oss Göteborgare i höstmörkret:-)
Det var det klart bästa och intressanta föredraget idag som du presenterade. Det var också väldigt roligt att få träffa dig som person med all din energi och värme.

Med vänliga hälsningar

Peter Hero

Det bedste, der skete for mig i mit liv i går:-)

C4 i Hillerød
April 16, 2015

Kære Liselotte
Dit indlæg og mødet med dig var det bedste, der skete for mig i mit liv i går 🙂 Tak for det!
Jeg er sikker på, at jeg ikke er alene om at have fået lidt stof til eftertanke med hjem. Fra min plads på allerbageste række kunne jeg fornemme, at folk smilede og var med dig hele vejen. Godt gået!

Bedste hilsner, Vibeke

Kim Bendixen

April 5, 2015

Kære Liselotte,

Tak for et inspirerende indlæg på FYI Management møde i onsdags på Admiral Hotel.

Det var dagens bedste indlæg, og jeg har efterfølgende set et par af jeres videoklip på Future Navigator, og vil helt klart have jer i tankerne, når der er behov for “peptalk” omkring fremtiden.

Poul Skaarup Jensen

April 5, 2015
Kære Liselotte
Det var fantastisk at møde dig. Tak for det og tak for en medrivende formiddag
Jeg var vild med det og glæder mig stadig over pointerne…
Tak for link og tak for din interesse. Jeg er bestemt interesseret i et samarbejde fremover – jeg finder at dine indsigter er særdeles relevante og din præsentation overbevisende
Vil håbe vi kan finde på noget at være sammen om fremover ifth. at udfolde inklusionsparadigmet og dets udfordringer

Henrik Balzer

April 5, 2015

Kære Liselotte

Evalueringen fra elerverne har været særdeles positiv. De har givet udtryk for, at det var spændende at høre om fremtidens teknologi og hvilken indflydelse, den vil få på hverdagen. De syntes, at det var en god og levende præsentation, og positivt at blive inddraget i præsentationen ved for eksempel de, de havde lavet. Vi har på den baggrund besluttet at gentage successen i det kommende skoleår.

Lena Boel

April 5, 2015

Kære Liselotte,
Tak for et super spændende og inspirerende indlæg til Ledernes konference i Vejle i dag. Det var meget relevant og du præsenterede stoffet på en rigtig god og fængende måde.

Mikkel Christoffersen

April 5, 2015

Hej Liselotte Derfor vil jeg lige benytte lejligheden til at takke dig for dit oplæg på vores konference. Det ramte præcis det snit imellem indhold og underholdning som vi havde efterlyst. Det var en rigtig god afslutning på dag 1 og du var med til at sætte fokus på de emner som er interessante for os. Jeg har kun hørt og set meget positive evalueringer fra både kunder og medarbejdere. Derfor tak for indsatsen. Jeg håber vi finder en anden lejlighed til at arbejde sammen! – De bedste hilsner

Eirin Hammari

April 5, 2015

Liselotte Lyngsø besøkte oss og holdt et flott foredrag som virkelig tilførte programmet vårt energi og engasjement! Hun ble veldig godt mottatt av publikum, og mange har dratt frem hennes foredrag i ettertid som et av de beste vi har hatt her. Vi vet at dere i Futurenavigator leverer kvalitet på en inspirerende og positiv måte, og håper derfor du vil vurdere vår forespørsel om å besøke oss i nord i januar. Anne – vi trenger deg!

Mette Flensborg

April 5, 2015

Vi takker. Det var fremragende. Reaktionen i dag er udelukkende positive tilkendegivelser.Lige hvad vi trængte til, fagligt relevant og rigtigt hyggeligt.